Ik ben Wouter Christiaens en met Visible-ID help ik jou om gezien te worden.

Dat doe ik met trainingen, coaching, rollenspelacteren, videoproducties, events en dagvoorzitterschap. Ik doe dat ook met andere mensen: trainers, acteurs, filmers etc. Maar ik doe het vooral met jou en met een combinatie van inhoud, respect en humor. Ik moet het zelf ook leuk blijven vinden natuurlijk 😉.

Getriggerd? Wees welkom!

Visible-ID
Wouter Christiaens
Kronenburgerplaats 6
6511 AW Nijmegen
info@visible-id.com
024-8448899
06-55733000

Brieven en e-mails met vragen van administratieve aard of met betrekking tot trainingen, cursussen of andere trajecten, beantwoorden wij binnen twee weken. Hebben wij echter een langere verwerkings- en beantwoordtijd nodig, dan geven wij na en in een ontvangstbericht een indicatie van de te verwachten beantwoordtermijn.

KVK: 09141914
BTW-ID: NL001694964B05

CRKBO-register:
Wouter Christiaens is officieel geregistreerd docent in het CRKBO-register.

Volg ons op Facebook